positie update

om even te laten weten waar we zijn en wat we gedaan hebben nu een kleine update. Helaas geen tijd gehad om verdere verhalen en foto's te plaatsen.

Uiteindelijk niet in Cozumel geweest omdat er geen plaats bij de yacht club was. Na 1 nacht op anker overgestoken naar Puerto Morelos, mooie Marina met gebruik van de faciliteiten van het aangrenzende hotel complex El Cid.
Van daaruit eerst met zijn allen een 4 daagse rondrit gemaakt
Lars en gezin vertrok op 5 jan.
Enkele dagen later zijn Har en ik een week op reis geweest. Met de auto een trip gemaakt door Yucatan, Campeche en Quintana Roo.
Op 16 jan. terug gezeild naar Isla Mujeres om de reparatie aan de boiler uit te voeren. Het bestelde onderdeel (overdruk ventiel) was aangekomen. Reparatie helaas niet gelukt omdat de diameter van de koppelingen niet klopt.
Morgen of overmorgen , na de huidige depressie, vertrekken we richting Dominikaanse Republiek een tocht van 1075 mijl minimaal..
Volgende keer hopelijk weer foto's en meer nieuws
groeten Ans en Harry.

1 opmerking:

 1. Beste zeilers,

  hebben jullie kanalen voor het verspreiden van dit vermissings bericht? (ook in Engels en Spaans beschikbaar.

  Zie :http://www.zeilen.nl/nieuws/vermist-solozeiler-frederik-wustenhoff-sy-jeri?fb_action_ids=325622027542821&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

  Veel dank!
  Anna-Karina van Denderen
  Een heel erg bezorgde thuisblijver ...

  BeantwoordenVerwijderen